Vores Vision

Vores visioner at få alle kommuner i Danmark til at være en del af MO-FE, og derigennem få alle hjemløse til at få en bruger i appen. Vi vil til at starte med fokusere på at bekæmpe ensomheden blandt de hjemløse, få alle hjemløse i arbejde og egen bolig. Herefter vil MO-FE ekspandere til udlandet og en større målgruppe. Efterfølgende vil vi tage hånd om de socialt udsatte, hvor vi ved hjælp af samme koncept vil bekæmpe de udfordringer de står overfor i deres hverdag.

Stifteren af MO-FE

Jeg hedder Camilla Lindberg Osterkryger og er stifter af MO-FE.
Jeg blev født i en familie med stofmisbrug og hjemløshed. Min mor og far havde været stofmisbruger siden de var 14 år og aldrig rigtig komme væk fra det igen. De var begge HIV-smittet og kæmpede meget med at overleve hver dag, finde tag over hovedet og mad i maven.

De valgte så at få mig alligevel, da det var min far og mors største ønske at få et barn. Mine forældre kunne heldigvis se at de ikke var i stand til at kunne passe mig, så jeg kom i plejefamilie som 11 måneder og der var det min tur til at få en ny chance. Min mor døde desværre da jeg var 3 år, så den dag i dag har jeg kun min far tilbage. Jeg har altid kunne følge med i min fars liv og set de problemer og udfordringer han har stået overfor og altid haft håbet om at hjælpe min far og få ham ud af hans misbrug og ud af hjemløsheden.

Jeg har bare aldrig haft ressourcerne til at kunne hjælpe. Men det er jeg endelig ved at have realiseret. Det er grunden til at jeg brænder så meget for det her. Da jeg mener at alle fortjener en chance til og at bare fordi man kommer fra noget lort er det ikke ensbetydende med det er der man ender, der vil altid være lys for enden af tunnelen.